Begaande grond: Een gezellige sfeervolle woonkamer, , televisie, Wi-Fi, eigen terras hier heeft u heerlijk uitzicht over de aangelegde wijngaard en de kolk van Elferen , toilet en een ingerichte woonkeuken voorzien van koelkast, combimagnetron, waterkoker en espresso apparaat hier wordt ook het ontbijt geserveerd.


Bovenverdieping:  badkamer met douche, toilet, wastafel met föhn, een slaapkamer met een heerlijk 2 – persoons bed, eventueel ( kinderbed) mogelijk .


Ontbijt: Chef’s ontbijt, aangezien de bed and breakfast bij restaurant Zijdewinde hoort, en het op loopafstand is.  Is dit natuurlijk een uitgelezen kans om je ontbijt te laten verzorgen door een echte chefkok.

Wat krijgt u hiervoor: Een goed gevulde ontbijtmand. Met heerlijke huisgemaakte producten o.a  ham, pate, kaas, nutella, jam, muesli, verse jus, eieren van de kippen uit eigen tuin. Sapjes uit de streek, en iedere dag kunt u zelf aangeven of u harde/ zachte broodjes  , croissantjes geserveerd wilt hebben.


Het ontbijt kunt u laten serveren tussen 9:00 – 11:00 uur.  €12,50 per persoon.

Het is ook mogelijk om een gastenverblijf te boeken zonder ontbijt. Het is bij een tweepersoonsreservering niet mogelijk dat een van twee personen een ontbijt neemt.
*De foto’s zijn een sfeerimpressie