Met het bevestigen van een reservering bij de bed and breakfast Natuurlijk Genieten

( hierna ‘de b&b) worden deze algemene voorwaarden van kracht. Deze zijn van toepassing op alle gasten van de B&B ( hierna ‘ de gasten’).

De gasten dienen een vasten woon-en verblijfplaats te hebben en moeten zich bij aanvang registreren bij de eigenaren van de B&B ( hierna ‘de eigenaren’) met een geldig identiteitsbewijs. Er zal geen fotokopie worden gemaakt van dit identiteitsbewijs.

De check-in in de B&B is tussen 14:00 en 15:30 uur. Uitchecken tussen 10:00 – 11:30 uur.

De gasten worden verzocht om direct bij aanvang aan te geven hoelaat zij de volgende dag wensen te ontbijten. Op verzoek kan van de ontbijttijden worden afgeweken mits dit tijdig met de eigenaren besproken wordt. 

Deze B&B is geschrikt voor kleine kinderen en er is slechts plaats voor maximaal 4 personen. Indien de gasten deze voorwaarden negeren en op het moment van de check-in meer dan 4 personen en/of met baby’s kleine kinderen verschijnen dan zullen de eigenaren de gasten de toegang tot de B&B weigeren en dienen de gasten ter plaatse 100% van het volledige bedrag van de reservering aan de eigenaren te betalen.

De foto’s van de B&B op de website zijn door een professionele fotograaf gemaakt. Hierdoor kan het zijn dat de kamers op de foto’s voor u groter ogen dan deze werkelijkheid zijn. de totale oppervlakte van de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer is 35 m2.

Huisdieren zijn niet welkom in de B&B.

De gasten dienen zich naar behoren te gedragen in de B&B en zich te houden aan het huishoudelijk regelement dat in de woonkamer van de B&B aan de muur hangt. De eigenaren kunnen de gasten bij overtreding van de Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag met onmiddellijke ingang de toegang tot de B&B ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

Reservering en bevestiging:

De reservering van de gastenverblijf vindt plaats door middel van het reserveringsysteem op de website van de B&B www.bb-natuurlijkgenieten.nl of via www.bedandbreakfast.nl. Er worden hier geen reserveringskosten in rekening gebracht.

De reservering is pas definitief als deze is bevestigd door de eigenaren.

Betaling:

De totaalkosten van het verblijf kunnen door de gasten voorafgaand aan het verblijf worden overgemaakt op het rekeningnummer van de B&B of anders direct bij aankomst in de B&B contant worden betaald.

Mochten de gasten toch moeten annuleren dan gelden de volgende regels:

  • Bij annulering van 48 uur tot 24 uur voor de inchecktijd betalen de gasten 50% van het volledige bedrag van de reservering.
  • Bij annulering vanaf 24 uur voor de inchecktijd, betalen de gasten 100% van het volledige bedrag van de reservering.

Het verschuldigde bedrag dient bij een annulering binnen 7 dagen na de annulering aan de B&B te zijn overgemaakt.

Annulering:

Indien de gasten onverhoopt de reservering dienen te annuleren dan worden zij zeer vriendelijk verzocht om dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de eigenaren via reserveren@bb-natuurlijkgenieten.nl .

Aansprakelijkheid:

De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van de eigendommen van de gasten. Bij geschillen zijn alle ( juridische) kosten voor rekening van de gasten.

Alle risico’s met betrekking tot het verblijf in de B&B zijn voor rekening van de gasten en de eigenaren kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel dat voortvloeit uit een verblijf in de B&B.

Beschadigingen en vermissing van onroerende en roerende zaken in en rond de B&B dienen door de gasten direct te worden gemeld en te worden vergoed aan de eigenaren.

Bij verlies van de sleutel van de B&B zullen alle hieruit voortvloeiende kosten bij de gasten van de B&B in rekening worden gebracht door de eigenaren.